kaga

Alla inlägg den 14 augusti 2010

Av Karin - 14 augusti 2010 17:21

Fantastiskt väder och vi har varit i stan sedan i onsdags, vi skulle nämlingen till Södra kolonin i går kväll och lyssna på Little Green för andra året i rad. Tina kom med tåget klockan fem óch Sandra och tvillingarna hade då redan kommit hit för dom skulle också med. Thomas var ju musiklärare i Bergby när Sandra gick där och hon har aldrig hört hans band tidigare. Innan vi gick iväg så var det full fart och allt som var i ståhöjd fick flyttas upp för nu kan de små nå väldigt långt, det blev lite annan show också dom fick plats båda två i vår tidningskorg.

  

Det var ganska mycket folk som kom till kolonin och i entrén ingick ett fat med korv, ost m.m samt ett glas vin/öl eller läsk. Tina fick träffa en hel del kusiner som hon inte sett  på länge och även jag fick träffa min systers barn. Riktigt trevligt var det. Tina åkte hem i morse och Gösta och jag tog bussen till Furuvik eftersom Little Green skulle spela där klockan 13.00 Det var riktigt varmt här i

  

Det är första gången som Little Green får äran att delta i Country Festivalen men inte sista hoppas jag, dom är riktigt bra musiker. Snart kommer deras tredje skiva och det ser jag fram emot, vi fick höra några "nya" låtar som kommer att vara med på plattan så den kommer att bli kanonbra.

Ovido - Quiz & Flashcards