kaga

Alla inlägg den 27 september 2010

Av Karin - 27 september 2010 17:07

I helgen har vi varit i stan och i lördags regnade det ju hela dagen så det blev inomhusaktiviteter.

Förra måndagen blev Sandra opererad för blindtarmen så nu får hon ta det lugnt ett tag, Jonathan var hemma förra veckan men i dag behövdes han på jobbet och jag tycker ju att det bara är "mysigt" att få vara med prinsessorna, så kl. åtta blev jag hämtad. Vi åkte hem till Sätra för det skulle bli matdags vid nio, sen försökte vi få dom att sova men det gick inte alls. Jag hade lovat tidigare att jag skulle köpa skor åt dom små (julklapp i förväg) och vi har gått igenom varje skoaffär i centrum tidigare men det är inte lätt att hitta skor som dom ska ha inomhus och har lite stöd som första skorna ska ha. Vi lastade bilen och tog en tur till Valbo, men det var nästan lika dåligt där, till sist frågade vi på Crispin om dom inte hade några undanstoppade på lagret och det hade dom. Storlek 20 och 21 blev det, riktigt fina röda små skor av märket Kavat och dyrt blev det 475 kr paret.

  

  

Det blev besök i flera affärer och flickorna var riktigt tålmodiga här får Nellie prova en mössa i en affär.

Sen blev det matdags igen och vi hade planerat att äta på IKEA vid tolv för där kan man ju köpa billig mat både till oss vuxna och till flickorna. Men det var inte att tänka på för där var det en lång, lång kö av pensionärer som skulle äta isterband med stuvad potatis till extrapris. Det blev restaurangen på köpis i stället.

In i bilen igen och till stan där Sandra skulle hämta kort på Gimlins och sedan skulle vi också till Handels, då hade flickorna somnat i alla fall och sedan hem till oss och invänta att pappan skulle sluta jobbet. På fredag är det dags för nästa insats från "gammelfarmor" får se vad vi hittar på då.


Ovido - Quiz & Flashcards