kaga

Alla inlägg den 10 januari 2011

Av Karin - 10 januari 2011 10:30

 Nu är det "bara" två veckor kvar tills jag åker hem och hälsar på, otroligt vad tiden går fort. Hoppas bara att det inte är så kallt när jag kommer hem så att det blir en allt för stor chock för kroppen. Vi har fortfarande sol om dagarna men i går e.m började det komma lite moln på himlen men det kom inget regn i alla fall. Vi var i alla fall till Tropical center och lyssnade på "Fernando sax" igen, Lotta vår granne följde med, hon har ju bott här några år men aldrig varit dit tidigare. Det kommer nog att bli fler besök tror jag. Nu hade dom möblerat om så att det fanns plats för dans framför scenen och det var en hel del par som tog sig en sväng om. Jag hade mina MBT sandaler så det blev ingen dans för Gösta och mig, men nästa gång tar jag nog andra skor.

Vi satt och gissade på varifrån han kommer men ingen hade rätt, han kommer från Madrid och uppträder varje dag. Trevligt är det i alla fall att gå dit ibland och lyssna på musiken.

I dag ska vi gå till Playa Ingles och hälsa på L-G och Ulla som kom i lördags, det tar ca en timme att gå till deras hotell och sedan kan vi ta bussen tillbaka.

  

Ovido - Quiz & Flashcards