kaga

Alla inlägg den 27 februari 2011

Av Karin - 27 februari 2011 11:40

  

Nu har vi tillbringat drygt tre månader på Calle las Mimosas och i morgon är det dags att flytta till Los Dragos nr 12, få se om vi trivs där och bokar för nästa vinter redan nu. Kommer bilder från nya stället så småningom. Vi kommer att ha mobilt bredband på nya stället här har vi ju haft trådlöst och det har fungerat bra så vi har kunnat följa vad som hänt hemma, både via radio och TV och hoppas att vi kan fortsätta med det. I dag blir det att kolla hur det går för svenskarna i Oslo och i eftermiddag kanske vi går och lyssnar på Fernando Sax, det var ett tag sedan som vi var där.

I går tog vi en långpromenad från fyren i Mas palomas till San Agustin, det blev lunchstopp vid Tropical center, med tropical sallad och agua con gas. Det var riktigt blåsigt när vi gick i öknen så det kändes nästan som att man blev sandblästrad emellanåt. I går kväll var vi till centrum och åt på en polsk restaurang tillsammans med Aina, Rune och Anette, en väninna till Aina. I morgon åker Aina och Rune hem till Gävle igen efter två månader här.

Det har varit riktigt bra väder här ett tag och i går eftermiddag körde Gösta aircondition för första gången sedan vi kom hit. På balkongen i skuggan av parasollet var det 34 grader när klockan var runt tre på e.m riktigt skönt.

Ovido - Quiz & Flashcards