kaga

Alla inlägg den 18 februari 2012

Av Karin - 18 februari 2012 11:07

Upptäckte att jag inte skrivit på ett tag, beror kanske på att allt lunkar på som vanligt. Det verkar som om vädret blivit lite bättre nu, ganska svalt (12 grader) på natten men å andra sidan har det blivit varmare på dagen och inte så blåsigt som tidigare. Regnet håller sig borta i alla fall.

Nu har vi bokat flygbiljetter hem, vi flyger med Vueling, ett dotterbolag till IBERIA, vi flyger härifrån den 29 mars kl. 10.10 Mellanlandar i Barcelona och kommer till Arlanda 20.30, bra tid tycker vi och priset är hyfsat, 3 088 kr för oss båda, billigare än med Norwegian i alla fall. Nu är det bara att hoppas på att det funkar.

I går tog vi bussen till San Fernando ryktet hade gott att Lidl öppnat en butik där och mycket riktigt bakom polisstationen fanns den välkända byggnaden och även inne i butiken såg det lika ut som på alla andra  ställen. Det som skiljer sig mot hemma är att här finns ju både vin och sprit med i sortimentet. Känns tryggt när man känner igen sig eller hur? Det här blev inte så långt och inga bilder hade jag den här gången heller men jag återkommer.


Ovido - Quiz & Flashcards