kaga

Alla inlägg den 18 juni 2012

Av Karin - 18 juni 2012 19:54

I morse sken solen från en klarblå himmel och det såg ut som om det skulle bli en fin sommardag. Sandra och Jonathan är lediga den här veckan och kom till stugan och hälsade på. När dom kom hade det börjat komma en del moln men flickorna ville ha vatten i sin medhavda bassäng. Nellie tyckte att det var roligt att hjälpa till med att fylla den.

 

Emmelina hade lite annat för sig innan det blev dags att hoppa i vattnet.

   

Pappa höll ett vakande öga över de små. Som vanligt kom det också lite regn men vi har ju barnkanalen på TV så det blev lite sånt tills solen visade sig igen.

Av Karin - 18 juni 2012 19:42

I går eftermiddag satt vi tillsammans med grannarna på altanen och helt plötsligt fick vi besök av en ekorre som hoppade upp till oss.

 

Den verkade inte alls skygg utan flera gånger sprang den iväg och kom tillbaka. Jag var in och hämtade ett äpple och vi la ut små bitar på gräset. Så småningom upptäckte ekorren det och satt och mumsade i sig flera bitar bara en liten bit från oss.

 

Efter ett tag var den mätt och tog en bit som den  "gömde" under gäststugan. Den biten kom den och hämtade idag. Ska bli intressant att se om den kommer att visa sig fler gånger när vi är ute.

Ovido - Quiz & Flashcards