kaga

Alla inlägg den 27 juli 2012

Av Karin - 27 juli 2012 10:00

Om ni varit in och kollat så har ni sett att det varit lite si och så med bloggandet nu i sommar. Det har väl inte hänt så mycket förutom att det regnat och varit ovanligt kyligt med en och annan dags solsken ibland. Just nu är det sol i stugan och det var det igår också när vi kom hit, vi åkte till stan i tisdags det var tvättstugan i onsdags igen och dessutom sommarkväll i stan. Det var "tryckande" värme hela dagen men sol så vi bestämde att träffa Sandra med familj på stan och kolla vad som var på gång. På rådhustorget fanns det karuseller för mindre barn och det gillade flickorna förstås.

   

Just som de satte sig i den andra så började det regna stora droppar, så när åkturen var slut ställde vi oss under ett träd några minuter. Regnet upphörde och vi gick och satte oss inomhus på City Hotell för att ta något att dricka och tur var det för sedan öste det ner,  det kom en riktig skur och då var det ju bra att sitta under tak för regnkläder hade vi inte med. Det blev ingen sen kväll på stan det var inte riktigt vår musik som spelades på torget och på alla uteserveringar var det fullt med folk. I går blev det en tur till City Gross innan vi åkte till stugan igen och nu sken solen och det gör den idag med så Gösta håller på att olja in en altan och hoppas på sol hela dagen.

För några år sedan fick jag en rosplanta av grannen och nu blommar den för fullt, det är en gammaldagsros som jag inte vet namnet på men fin är den.

 

Få se när jag kommer mig för att skriva igen.

Ovido - Quiz & Flashcards