kaga

Alla inlägg den 14 mars 2010

Av Karin - 14 mars 2010 15:07

I går kom vi hit, träffade Aina och Rune efter att vi checkat in på hotellet. Åt lunch tillsammans, vi skulle bara äta lite så att vi hade plats för middan senare. Som vanligt finns inget som heter lite här så vi blev riktigt mätta förstås. På kvällen gick vi till Monte Carlo en restaurang där vi varit förr och vet att maten är bra, Gösta åt calimares ringar, Aina och Rune en annan sorts bläckfisk och jag seabass.     

Det smakade mycket bra som vanligt, sedan var det bara att gå till våra hotell och sova inför dagens strapatser. Vi träffades vid 11 tiden och började med ett besök på ett café sedan tog vi en långpromenad till saltsjön, på vägen dit hittade vi en växt som måste förevigas, Rune hade sin bok med och slog upp att det var en jättepapegojblomma vi hittat.

  

Vi såg flamingos på långt med  hjälp avAinas kikare. Vi tog oss så småningom ner till vattnet mot havet och då var det dags för en öl. I kväll ska i hitta ett annat ställe att äta på och i dag har det bara blivit lite frukt till lunch.

Ovido - Quiz & Flashcards