kaga

Alla inlägg den 1 juli 2010

Av Karin - 1 juli 2010 09:41

Det blir inte så mycket skrivet nu i sommar som ni kanske sett, vi är ju i stugan och här händer inte så mycket att berätta om. Vi har ju haft några riktigt fina dagar och vattentemperaturen i sjön har stigit till 20 grader, så nu är det bara två grader till som behövs för att jag ska ta första doppet. I söndags var vi till söderhamnskusten och letade upp Lars-Gunnar och Ulla, hittade dit efter att ringt och fått vägbeskrivnig sista biten. Mycket vacker utsikt från altanen som ni kan se.

  

I tisdags kom Lars och Kerstin hit och då var det riktigt varmt så vi kunde sitta på altanen ganska länge på kvällen. I går blev det mulet och löfte om regnskurar men vi åkte i alla fall till Rengsjö hembygdsby där de hade aktiviteter för barn "På gammelmormors tid", barnen fick sätta på sig tidstypiska kläder och fick prova på allt möjligt, tovning, mjölka en ko, tvätta kläder på gammalt vis m.m Det här har dom tisdagar och onsdagar i sommar, ett riktgt bra utflyktsmål för barnfamiljer, men även för en gammelfarmor var det roligt att se barnens glada lek. Vi pensionärer gick på en visning i två av husen det ena var det här

 

sedan blev det fika med hembakt bröd. På hemvägen var vi till Håkes blommor där Kerstin köpte krusnejlika och tomatplantor. När vi kom hem kom det en åskskur så det blev inget bad för våra gäster innan de åkte hemåt. 


Ovido - Quiz & Flashcards