kaga

Alla inlägg den 18 juli 2010

Av Karin - 18 juli 2010 17:01

I fredags åkte vi till Norrköping och hälsade på Eva och Hasse som vi träffade i San Agustin, vi blev bjudna på god mat och hade mycket trevligt. I går åkte vi i regn och åska vidare till Linköping och tog in på hotell och lyxade till oss. Som tur var så sken solen när vi kom fram. Vi gick en promenad i trädgårdsföreningen och var också in i domkyrkan. På kvällen kom Tina, Micke och Sanna och vi var på restaurang och åt, mycket trevligt och god mat. I förmiddags kom Tina till hotellet och vi åkte till Motala och motormuseet som finns där, vi fick också se en av kanalbåtarna som låg och väntade på broöppning. Skulle vara trevligt att åka en sådan tur någon gång.

  

Det blev en riktig "nostalgitripp" på museet, det fanns cyklar med och utan motor, bilar, radioapparater, telefoner och fotoutrustning. Det var mycket bra gjort med detaljer som gjorde att det blev mycket intressant. Jag hittade "första" bilen som vi köpte i mitten av 60-talet, det var en DKW som såg ut så här.

 

Riktigt fin bil och bakom den till höger står en Amazon som är blå med vitt tak, en sådan hade vi när jag tog körkort. Min bror lyckades spara ihop så han kunde ta MC kort och köpte sig en "Silverpil" jag minns hur lycklig han var över den.

   

Efter museet tog vi en fika innan vi for vidare till Vadstena där vi också tog en promenad i sommarvädret innan vi vände åter till Linköping. I kväll ska vi till Tina hon ska bjuda på mat så då får vi träffa Micke och Sanna igen och även deras hund "Teddy". I morgon åker vi hemåt igen och hoppas att det fina vädret håller i sig i fortsättningen.


Ovido - Quiz & Flashcards