kaga

Alla inlägg den 2 mars 2011

Av Karin - 2 mars 2011 17:28

I dag var vi först till kyrkan och lånade tre DVD filmer och efter lunch beslöt vi oss för att utforska vägen mot Bahia Feliz. Tror att vi hittat fulaste huset häromkring eller vad tycker ni?

  

Havsutsikt har dom i alla fall. Vi tog sedan trapporna ner till en liten strand, det blir nog första och enda gången vi använder av oss dom trapporna, otroligt slitet så det var att hålla koll på varje steg.

 

Stranden inbjöd inte till att ligga och sola på det var bara sten överallt. På andra sidan var det också trappor som även dom var mycket slitna, men det var i alla fall inte så många steg.

  

Vi fick sedan ta ytterligare dåliga trappor upp till restaurang Bamira där vi var förra gången, den ligger i Playa Aguila. Sedan fortsatte vi mot Bahia Feliz där vi var för mer än 15 år sedan, nu fanns det en fin strandpromenad sista biten och så småningom kom vi fram till Fritidsresors hotell.  Gick en runda in på Orquidea där vi bodde för att kolla om vi kände igen oss, poolområdet hade byggts ut en hel del men restaurangen var sig lik. Så här ser det ut  

Framför hotellet finns ett litet centra med restauranger och små butiker. Vi hittade ett café där det blev fika innan vi gick bron över stora vägen och tog bussen tillbaka till San Agustin.

 I morgon blir det poolparty på Monte Rojo, med grillat och paella m.m gubbers ska spela och även Göran Ringbom ska uppträda, det börjar redan 14.30 Stefan och Margareta kommer från Mas Palomas och gör oss sällskap på partyt.



Ovido - Quiz & Flashcards