kaga

Alla inlägg den 12 juni 2011

Av Karin - 12 juni 2011 20:34

Jättefint väder när vi kom hit i fredagseftermiddag, det blev att sitta ute och äta på kvällen och även ett tag efter det men till sist så gjorde de små som är mindre än knott att vi fick gå in. Lördagen var det också otroligt vackert väder och vattentemperaturen i sjön visade hela 22 grader, inte vanligt att det är så varmt så tidigt på sommaren.Tina och Gösta badade men jag avstod. Sandra, Jonathan och tvillingarna kom strax efter lunch och de hade en liten pool med för att flickorna skulle få bada, men dom tyckte inte att det var så roligt som vi vuxna trodde att dom skulle tycka. Det roligaste var att stå utanför poolen och skvätta vatten.

    Walter och Petra kom lite senare på eftermiddagen lagom till grillmaten var klar.

  Vi hade en fin dag med bra väder och jag borde haft flera bilder på småtjejerna t.ex när Nellie smet in i stugan och satte på radion och stod där och vickade på rumpan. Måste vara lite mer alert med kameran i fortsättningen när dom kommer hit. Tidigt i morse vaknade vi av ett rejält åskväder, det blixtrade och small i ett och dessutom kom det ca 20 mm regn på nolltid. I förmiddags var det riktigt varmt igen och även solen visade sig. Vi skjutsade Tina till Söderhamn, hon skulle ta ett tåg 14.25 till Sundsvall och en konferens ett par dagar. Grannen kom i förrgår med en färsk sik så den har vi ätit i kväll och vi började med att sitta ute men vi hade bara börjat äta så kom regnet och det var bara att bära in allt.

I morgon eftermiddag kommer Camilla och hennes tre barn, Erik fyller 10 år då och ville åka hit och fira, de stannar över natten till tisdag. På onsdag förmiddag bär det av till Aina och Rune i Gunnarsbo, fullt upp just nu.

Ovido - Quiz & Flashcards