kaga

Alla inlägg den 3 januari 2010

Av Karin - 3 januari 2010 08:00

Resan hem från Larnaca gick bra, vi var bara fyra passagerare liksom på vägen dit så den linjen kan inte löna sig. När vi kom till Paralimni stod bussen inne som skulle gå till Aya Napa så vi fortsatte med den en bit. Bussen skulle gå kl. 13.00 och några minuter över kom chauffören, kollade då att det kommit nya påstigande, vi och Maria en gammal dam som bor granne med oss. Han kände ingen henne och gick bak i bussen och satte sig hos henne och pratade i minst fem minuter innan han började köra. Tänk om dom skulle göra så hemma, men det är ganska kul för det är alltid något utöver det vanliga som händer när man åker buss.

Larnaca är en mycket trivsam stad så vi åker säkert dit flera gånger. Eftersom det varit jul så ska ni få se en mycket vacker och speciell kyrka, kommer inte i håg vad den heter, men så här ser den ut.

  

Strandpromenade är också mycket fin och på kvällarna är det massor med folk som går fram och tillbaka, det finns också en marina förstås och där var det massor med fina båtar av olika slag

  

I natt har det varit 13,9 grader och just nu ca 20 och lite moln men blir det lite bättre ska nog Gösta ta ett dopp i havet. Annars händer väl inte så mycket. I morgon kommer Lars-Gunnar och Ulla hit och hälsar på så då ska Gösta laga mat, sås och potatis och fläskfilé, svenskt så det förslår. Har läst och hört om all snö som fallit hemma och det låter inte kul, men ta det försiktigt på vägarna.

Ovido - Quiz & Flashcards