kaga

Alla inlägg den 12 januari 2010

Av Karin - 12 januari 2010 15:13

Hej L-G och Ulla jag har fått kommentarer och gästboksinlägg från er och godkänt dom, om ni klickar på kommentarer från den dag då ni skrev så kan ni läsa ert och om ni går in i gästboken så finns ni också med där. Aina du tycker att jag är uppe tidigt och skriver men klockan är faktiskt en timme fram mot vad det visas i inlägget, nu när jag började skriva är klockan här 16,13 men det är väl för att det är en svensk sida som tiden blir fel. Fortsätt kommentera bara roligt tycker jag.  

Av Karin - 12 januari 2010 07:13

Nu ser det ut som om solen försvunnit ett tag, det är också risk för regnskurar framöver, i natt har det varit 12,9 grader så det är som vanligt.

Camilla jag har fått dina kommentarer och har godkänt dom, klicka på kommentarer eller gå in i gästboken så kan du läsa det du skrivit. Det är kul att få kommentarer ifrån er som läser min blogg.

Vet inte vad som kommer att hända idag, men jag fortsätter att sticka och sedan blir det nog några kapitel i en bok. Det blir också besök hos Sarah, vi håller på att planera en "tjejtur" till Larnaca någon dag, men vi vill inte ha regn när vi ska gå runt där.

Ovido - Quiz & Flashcards