kaga

Alla inlägg den 11 april 2010

Av Karin - 11 april 2010 19:07

I förmiddags åkte vi till Hamrångefjärden för att hälsa på Walter med familj och se hur mycket snö som var kvar. Vi åkte E4 och det var inte så mycket snö i skogen och på sidan om vägen när vi tog av vid Hackegård och åkte ner mot gamla E4 så fick vi se tranor på en åker, första vårtecknet. Efter vägen där Walter bor så var det en hel del snö men det mesta var efter plogen, se själv.

  

Tvillingarna och deras mamma hade varit där över helgen och det blev förstås en bild på småflickorna.

  

Emmelina till höger och Nellie till vänster. När vi kom hem tog vi en promenad till ÖB behövde tvättmedel m.m och då tog jag den här vårbilden utanför vårt hus.

   

Hopp om vår eller hur?


Av Karin - 11 april 2010 08:13

I går skrev jag på facebook att jag längtade efter sol igen, ibland blir man bönhörd direkt, idag skiner solen redan på morgonen och det kommer säkert att bli en riktigt fin vårdag. I går var vi till Kungsberget och hälsade på och där åker dom fortfarande skidor i backen, men i dag är sista dagen som den är öppen. Det tar inte många dagar nu förrän all snö är borta på åkrar och även i skogen efter vägen från Gävle och dit upp och i en rondell i Sandviken blommade krokusarna så det är hopp om vår även här. Vi väntar med att åka till Ljussjön till nästa helg för vid koll med Lasse igår så är det ganska mycket snö där fortfarande, men på en vecka hinner det hända en hel del.

  

Vill påminna om att så här såg det ut här i början av mars här och nu finns det bara en liten hög till vänster.

Ovido - Quiz & Flashcards