kaga

Alla inlägg den 17 april 2010

Av Karin - 17 april 2010 14:35

Nu har vi varit en tur till sommarstugan, visst finns det en del snö kvar men jag trodde att det skulle vara mer. Så här såg det ut från soptunnorna.

  

Vi skottade och "rörde" om i snön och det märktes att det töar ganska fort. Grannens bil står i alla fall tryggt några dagar till men även runt den "rörde" vi om så om dryga veckan så går det nog att köra fram den om det fortsätter som nu.

  

Vi blev en aning förvånade när vi kom in i vår stuga och såg kaoset. Byggfirman hade ju varit där och lagt igen golvet som revs upp i höstas med anledning av vår vattenskada. Firman tog ju kontakt med oss i början av februari och meddelade att de varit där och satt in en värmefläkt för de tänkte göra jobbet men det var svårt att få någon värme i stugan och dessutom behövdes det skottas väg. Gösta sa då att de skulle stänga av fläkten och vänta med jobbet till mitten av april. Fläkten har troligtvis stått och gått hela tiden och dessutom hade de tagit bort golvmattan i hela stugan fast vi sagt att det vi skulle behålla mattan från matplatsen och resten av rummet och det står det också i skadeanmälan. Vi får ta en fajt med försäkringsbolaget på måndag eftersom överenskommelsen vi gjorde inte stämmer med det som gjorts. Det känns inte bra det här.

Ovido - Quiz & Flashcards